Hoe-Xillion-ondernemers-verderhelpt

Zo helpen wij u als ondernemer een stap vooruit

Het leven van een mkb’er is niet altijd makkelijk. De arbeidsomstandigheden voor het personeel moeten perfect zijn, de bedrijfsuitvoering moet voldoen aan de nieuwste wetgeving én u moet aandacht besteden aan allerlei belangrijke zaken die u ervan weerhouden om te doen waar u goed in bent. Kostbare tijd wordt afgesnoept van het werk dat u eigenlijk zou willen doen—tijd die wij maar al te graag voor onze rekening nemen.

 

Informatie- en communicatietechnologie (ICT) is zo’n belangrijke randzaak. Werknemers moeten de juiste systemen en programma’s hebben om zo goed mogelijk hun werk te kunnen doen, terwijl de veiligheid van de data van uw bedrijf onder alle omstandigheden gewaarborgd moet blijven. Goede ICT-oplossingen zijn tegenwoordig ook steeds belangrijker. De technologie en digitalisering worden met de dag ingewikkelder, met als gevolg dat ICT een steeds grotere rol in uw bedrijfsprocessen speelt—ook als u hier niet de juiste kennis over in huis hebt. Er moeten stappen worden gezet om up-to-date te blijven, maar welke? En hoe?

 

Essentieel

Het zijn vragen waar u als mkb’er soms geen antwoord op heeft. Tegelijkertijd ervaart u van allerlei kanten druk: van concurrenten, klanten, leveranciers, maar ook van uw eigen personeel. Goede ICT is voor steeds meer werknemers een essentiële secundaire voorwaarde. En terecht. Als medewerker wil je nou eenmaal werken met het allerbeste materiaal en wil je toegang tot de data die jij nodig hebt om zo goed mogelijk jouw werk te kunnen doen.

 

Veilig

De coronacrisis creëerde nog eens extra druk. De werksituatie verplaatste zich noodgedwongen van het kantoor naar thuis. De ICT moest hier halsoverkop voor worden ingericht. Zo’n noodoplossing is in de meeste gevallen gelukt, maar hoe blijft de veiligheid van uw data gewaarborgd als we nog lang niet van het nieuwe thuiswerken af zijn?

 

Excelleren

ICT moet veilig én up-to-date zijn. Tegelijkertijd snappen wij dat u als ondernemer al genoeg aan uw hoofd hebt, dat het werk gewoon doorloopt en u helemaal geen tijd hebt voor al die randzaken. Gelukkig hoeft u al die randzaken niet alleen te doen. Wij van Xillion kunnen u hierin ontlasten. Dat is al sinds 2002 onze drijfveer: we ondersteunen bedrijven in hun ICT, bieden u als ondernemer de juiste ICT-oplossingen aan en helpen u excelleren in hetgeen waar ú goed in bent.

 

Adviseren

Toch doen wij meer dan alleen ontzorgen en ondersteunen. Wij bieden namelijk ook een luisterend oor zodat u als ondernemer uw verhaal of vraagstuk tijdig kwijt kan. Daarbij voorzien we u niet van standaard advies, maar van advies dat past bij úw drijfveer en úw ambities. Samen zetten wij een stip aan de horizon waar u dankzij onze ICT-oplossingen naartoe kunt werken.

 

Rust

Het leven van een mkb’er is niet altijd makkelijk, maar met ons als ICT-specialist aan uw zijde heeft u begeleiding, ondersteuning en een partner die u van passende adviezen voorziet. Wij creëren rust, zodat u als ondernemer de tijd en middelen heeft om de volgende stap te zetten.

 

Benieuwd hoe wij u kunnen ontzorgen en kunnen helpen uw bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk in te richten? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Adviesgesprek aanvragen