Xillion wordt Brightlands Service Boulevard Partner

Xilllion ICT Solutions heeft zich sinds kort aangesloten als partner bij de Brightlands Service Boulevard om de bedrijven die op een van de Brightlands campussen gevestigd zijn te kunnen voorzien van zijn ICT diensten.

Brightlands biedt bedrijven faciliteiten voor onderzoek en productontwikkeling. Xillion vult dit aan met ontzorging op ICT gebied, waardoor de ondernemers zich nog beter kunnen concentreren op hun kerntaken.

Over Brightlands

Brightlands heeft momenteel vier campussen binnen de provincie Limburg, te weten de Chemelot Campus in Geleen, de Health Campus in Maastricht, de Greenport Campus in Venlo en als jongste toevoeging de Smart Services Campus in Heerlen.

De Brightlands Chemelot Campus uit Geleen is ontstaan uit het idee om kennis en vaardigheden samen te brengen die u normaal gesproken alleen tegenkomt bij grote organisaties. Hiermee worden verschillende facetten gecombineerd op het gebied van chemie, materialen en biowetenschappen om zodoende de uitdagingen waarmee we op deze planeet kampen beter aan te kunnen pakken.

Brightlands: www.brightlands.com

Adviesgesprek aanvragen