Xillion-verwelkomt-nieuwe-collega's

Xillion verwelkomt nieuwe collega’s

Met veel trots kunnen wij melden dat Danny Vienerius per 1 maart bij ons aan de slag is gegaan als Engineer. Danny heeft veel ervaring opgedaan als systeembeheerder en als Lead Engineer. Hij houdt zich graag bezig met het herstellen of overnemen van bestaande omgevingen en is niet vies van een technische uitdaging, “want problemen zijn er om opgelost te worden”. In zijn vrije tijd bouwt hij zijn eigen arcade machine en kan hij niet wachten tot hij weer eens een stedentrip kan maken, al zegt hij zelf dat “vakantie voor mensen is die een hekel hebben aan werken.” Het is typerend voor Danny: hij houdt van een geintje en gezelligheid, maar als er gewerkt moet worden, dan pakt hij goed door.


“Ik wil mijn collega’s en de klanten bedanken voor de hartelijke ontvangst. Het team bestaat uit een fijne club mensen en de communicatielijntjes zijn er kort. Dat is iets dat ik bij mijn vorige werkgever heb gemist.”


Daarnaast heten wij een hartelijk welkom aan Jenny Snoep. Jenny studeert ICT aan het VISTA College en loopt het komende jaar bij ons stage. Xillion is voor haar de ideale stageplek—omdat ze praktisch bij ons om de hoek woont. Buiten kantooruren dompelt ze zich van de ene hobby in de andere. Jenny zingt, kijkt series, leest en schrijft. Ze heeft zelfs een gedichtenbundel geschreven, De Gevoelige Snaar, en hoopt in de toekomst een roman uit te brengen.


“Dit is mijn eerste stage en het bevalt tot nu toe érg goed. Het leuke aan ICT is dat je je continu blijft ontwikkelen. Het is iets van de moderne tijd, een beroep waar nog vele jaren mee vooruit kunnen.”

Adviesgesprek aanvragen