Xillion nieuw talent

Xillion versterkt team met nieuwe talenten

Het team van Xillion is twee specialisten rijker. Tom Handels versterkt de service desk als support engineer, terwijl Chris Weermann, een oude bekende, aan de slag gaat als softwareontwikkelaar. “Je kan hier écht jezelf zijn, omdat er wordt gekeken naar de kwaliteit die je levert.”

 

Xillion is geen onbekend terrein voor Chris. In 2019 liep hij er zes maanden stage tijdens zijn mbo-opleiding tot software developer (niveau 4), die hij met succes wist af te ronden. Sinds 1 juli is hij als softwareontwikkelaar terug op het oude nest. “Ik bouw samen met het softwareteam binnen Xillion desktop- en webapplicaties voor klanten. Dat gaat hartstikke goed. Iedereen is hier goed voorbereid, behulpzaam en staat open voor allerlei vragen. Je kan hier écht jezelf zijn, omdat er wordt gekeken naar de kwaliteit die je levert.”

 

Het samen bouwen aan ICT-oplossingen is Chris de eerste maanden prima bevallen. “Ik vind het leuk om problemen op een zo efficiënt mogelijke manier en naar de wensen van de klant op te lossen. De onderlinge samenwerking binnen het team verloopt ook heel goed. Sommige technologieën zijn nieuw voor mij, maar ik krijg alle tijd en ruimte om mij hierin te verdiepen. Dat maakt het werk hier hartstikke leuk.”


Collega Tom Handels is ook per 1 juli aan het werk. Voor Tom is het de eerste keer bij Xillion, al heeft hij al wel ervaring opgedaan op de service desk van Medtronic en die van Teleperformance, waar hij tijdens zijn mbo-opleiding ICT stage heeft gelopen. “Het bevalt me tot nu heel goed bij Xillion. Ik ben blij met mijn collega’s. Ze vangen mij goed op en begeleiden mij prima, waardoor het heel prettig samenwerken is. Het is geweldig om samen voor een klant een systeem op te bouwen of te installeren en te zien dat alles bij de eerste keer opstarten direct goed gaat.”


Tom is dus voortaan als support engineer te vinden op onze servicedesk. Buiten kantooruren is hij graag met vrienden op stap, wandelt hij met zijn hond Obi, gamet hij of kijkt hij een film of serie. Chris speelt in zijn vrije tijd graag rock of metal met zijn elektrische gitaar. Daarnaast speelt hij net als Tom games, het liefst op zijn Nintendo consoles. Hij verdiept zich graag in game development en zou later ook een eigen game willen ontwikkelen, maar voorlopig heeft hij “heel veel plezier” aan het ontdekken van de achterliggende technologie.

Adviesgesprek aanvragen