Xillion organiseert open dag

Na 11 jaar hebben we onze thuisbasis in Geulle verlaten en hebben we op 1 april 2014 onze intrek genomen in ons nieuwe kantoor in Geleen. Ons nieuwe kantoor biedt ons de mogelijkheid om onze plannen voor verdere groei en professionalisering te realiseren. Daarnaast hebben we ook onze website in een nieuw jasje gestoken.

We zijn trots op de ontwikkeling die Xillion heeft doorgemaakt en hadden dit zonder onze klanten en partners niet kunnen bereiken. Om dit te vieren organiseren wij een feestelijke open dag. Alle aanwezigen zullen dan de gelegenheid krijgen om ons kantoor te bezichtigen, onze medewerkers te ontmoeten en samen met ons het glas te heffen. Tevens zijn op deze dag enkele van onze belangrijkste partners aanwezig om hun producten en diensten aan u te tonen en uw vragen te beantwoorden.

U bent van harte welkom op vrijdag 4 juli a.s. tussen 14:00 en 20:00 uur op ons nieuwe adres:

Xillion ICT Solutions BV
Mauritslaan 77A
6161HS Geleen

Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid tegenover kantoor.

Wilt u bij de open dag aanwezig zijn, dan zouden wij het op prijs stellen als u ons voor dinsdag 1 juli a.s. via het e-mail adres opendag@xillion.nl laat weten met hoeveel personen u verwacht aanwezig te zijn.

Adviesgesprek aanvragen