Unibelt

Xillion migreert Unibelt naar een nieuwe serveromgeving

Dit voorjaar hebben we bij Unibelt succesvol een migratie uitgevoerd vanaf een Linux-server gebaseerde omgeving naar een moderne Windows-server. Het primaire ERP-pakket van Ridder software kreeg met deze migratie ook een upgrade van de Linux-server versie naar de moderne Windows-versie. Met de overstap naar Windows Server maakt Unibelt zich minder afhankelijk van specialistische kennis die binnen de eigen organisatie steeds minder beschikbaar was. Ook opent het gebruik van Windows Server mogelijkheden voor het toevoegen of overstappen op andere gangbare applicaties. Windows Server is binnen kantoorautomatisering een facto-standaard waarop de meeste softwareleveranciers hun producten en diensten afgestemd hebben.

Focus op core-business

Unibelt heeft er, om de continuïteit te borgen en om niet alleen afhankelijk te zijn van interne kennis , voor gekozen om het beheer en monitoring van de omgeving bij Xillion onder te brengen. Unibelt’s eigen mensen kunnen zich daardoor concentreren op hun corebusiness. Ook kan Unibelt erop vertrouwen dat hun ICT-omgeving altijd up-to-date en beschikbaar is.

Over Unibelt

Unibelt B.V. is een productiebedrijf van metalen transportbanden voor toepassing in de industrie. Als onderdeel van Tema holding is het bedrijf in 1993 opgericht. Sindsdien is het zelfstandig opererend vanuit het Limburgs Panheel. Met behulp van oude vertrouwde technieken vervaardigt Unibelt maatwerk voor zijn opdrachtgevers

Adviesgesprek aanvragen