Partnership PrintControl

Xillion ICT Solutions gaat partnership aan met PrintControl.

Als ICT dienstverlener kijken wij continu naar de ontwikkelingen binnen de markt. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe diensten en producten waarmee wij ons productportfolio kunnen uitbreiden, om zodoende een nog beter aanbod te kunnen bieden aan onze klanten. Wij streven er naar om onze klanten op zoveel mogelijk gebieden te ontlasten. Door het partnership met PrintControl kunnen wij dit nu ook op het gebied van print, scan en document oplossingen.

Over PrintControl

PrintControl levert documentoplossingen aan de zakelijke markt. Deze bestaan uit print-, kopieer- en scanapparatuur van diverse topmerken, die ze laten samenwerken met slimme softwarematige oplossingen. Dagelijks onderhouden zij meer dan 3.000 documentoplossingen in Nederland en verschillende landen in Europa, door middel van all-in service-overeenkomsten.

Waarom klanten kiezen voor de oplossingen van PrintControl?

PrintControl werkt met een unieke flexibele overeenkomst. Bij de afrekening wordt niet alleen gekeken naar het aantal gemaakte afdrukken, maar ook naar het gemiddelde toner/kleur verbruik per pagina. Binnen deze overeenkomst betaalt u als klant alleen voor wat u daadwerkelijk heeft verbruikt. Geen afdruk is immers gelijk!

Wilt u meer informatie ?

Bent u ook geïnteresseerd in de oplossingen en mogelijkheden die Xillion en PrintControl kunnen bieden ? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 043-3659244 of info@xillion.nl

Adviesgesprek aanvragen