W.G. Salari

Xillion automatiseert de orderafhandeling voor W.G. Salari

Enige tijd geleden heeft W.G. Salari besloten om hun orderafhandeling te automatiseren, en heeft voor het ontwerpen en realiseren van het ondersteunende systeem een beroep gedaan op Xillion. Inmiddels is het project afgerond en vanaf vorige week is de op- en overslag tak van W.G. Salari te Sittard dan ook gebruik gaan maken van hun nieuwe systeem voor het automatiseren van de orderverwerking. Het systeem is door ons op maat voor Salari gemaakt, van calculaties en controles tot aan de gebruikersinterface.

Het nieuwe systeem zal het aanmaken van de orders ondersteunen, de gebruiker helpen met het kiezen van de juiste materialen bij een order, het voorbereiden van de werkopdracht voor het magazijn en het administreren van de uitgevoerde leveringen. Het doel van het systeem is om efficiënter te werken en fouten te minimaliseren. Bijkomend geeft het systeem ook een overzicht van de status van alle orders en leveringen en voorziet het systeem in de nodige managementinformatie om het proces te kunnen (bij-)sturen.

Reeds in een vroeg stadium zijn wij betrokken bij het proces en we hebben dan ook vanaf het begin nauw kunnen samenwerken met de medewerkers van Salari. Hierdoor is een systeemontwerp gemaakt dat nauw aansluit bij de processen en behoeften van Salari. Ook tijdens het ontwikkeltraject hebben we gewerkt met een periodiek contact en een flexibele manier van werken om ook ná het ontwerp te garanderen dat het systeem voldoet aan de verwachtingen en wensen van Salari.

Wij zijn er trots op om dit systeem voor Salari te hebben mogen bouwen en wij wensen Salari dan ook veel succes met het nieuwe systeem.

Adviesgesprek aanvragen