BM_blue

Upgrade Business Mail dienst

Ruim drie jaar geleden hebben wij onze zakelijke e-maildienst Business Mail geïntroduceerd. Deze dienst verving destijds de op Linux gebaseerde Groupware dienst, door een dienst op basis van Microsoft Exchange.

De continue ontwikkelingen in techniek en de veranderende vraag in de markt, hebben ons aangezet tot het verder verbeteren van deze dienst. 

We zijn dan ook verheugd te kunnen aankondigen dat we per direct onze verbeterde Business Mail dienst aan onze klanten kunnen aanbieden. Er zijn veel zaken verbeterd aan de dienst, waaronder de prestaties, de standaard mailboxgroottes, de mogelijkheden en (niet onbelangrijk) de prijs. Zo is de standaard mailbox grootte in de verbeterde dienst verhoogd van 500MB naar 10GB, terwijl de prijs met bijna 20% omlaag gaat.

Het vernieuwde platform biedt ons daarnaast de mogelijkheid om in de toekomst aanvullende diensten te gaan aanbieden, zoals uitgebreide e-mail archiveringstechnieken. Hierover binnenkort meer.

Onze bestaande klanten zullen in de komende periode door onze accountmanagers benaderd worden om de migratie naar de nieuwe dienst te plannen.

Mocht u vragen hebben over deze dienst, of kunt u onze hulp bij andere automatiseringsvraagstukken gebruiken, neem dan gerust contact met ons.

Adviesgesprek aanvragen