Thijssen | Pieters Groep

Ook de Thijssen Pieters Groep kiest weer voor de diensten van Xillion ICT Solutions

Reeds sinds meerdere jaren levert Xillion naar tevredenheid verschillende diensten aan de Thijssen Pieters Groep. Waar er in het begin van de samenwerking nog volledig lokaal werd gewerkt, is er gaandeweg steeds meer overgestapt naar de Clouddiensten van Xillion.

Zo hebben wij begin dit jaar onze prettige samenwerking weer mogen continueren in de vorm van een opdracht voor het vernieuwen van de gehele omgeving. Ook hierbij is er weer een stap richting de Cloud gezet in de vorm van onze Business Mail dienst.

“Vlekkeloze implementatie van de nieuwe IT omgeving door de mensen van Xillion. Innovatief meedenkend en sturend in het gehele proces, vooral op het gebied van databeveiliging. Waarborgen van gemaakte afspraken en nazorg.”

Evert Thijssen
Directie

We zijn er trots op dat we de komende jaren weer de sparingspartner mogen zijn voor de Thijssen Pieters Groep!

Over de Thijssen Pieters Groep

Boekhouder, belastingconsulent, administratiekantoor… Thijssen Pieters Groep is eigenlijk alles in één! Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft maken over uw administratieve en belastingtechnische zaken. Dit doen we goed en efficiënt. Ons uitgebreide en zeer ervaren team biedt namelijk continuïteit in de dienstverlening zelf én vooral in de kwaliteit ervan. Die kwaliteit blijkt onder meer uit ons lidmaatschap van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB).

Thijssen Pieters Groep: http://www.tpgroep.nl/