Stepco neemt Xillion ICT Solutions over

Beste relatie,


Met ingang van 2 juni 2022 wordt Xillion ICT Solutions overgenomen door Stepco. Xillion en Stepco hebben elkaar gevonden vanuit de wederzijdse ambitie een sterke partij te zijn, op de gebieden cybersecurity en IT-oplossingen, voor klanten in de Euregio.


Met deze krachtenbundeling kunnen Jean Huveneers en Roel Claessen zich weer richten op hun passie: de projecten en de techniek. Na twintig jaar zijn Jean en Roel trots op wat het bedrijf heeft bereikt, maar vertrouwen zij de volgende fase toe aan Stepco. CEO Roel Claessen en technisch directeur Jean Huveneers van Xillion behouden een rol in de organisatie, maar niet langer in het management.


Voor Stepco betekent de overname een versterking van het team, mooie verbreding van het klantenportfolio en een goede manier om klanten nog beter te kunnen bedienen. “Wij kijken ernaar uit om met onze nieuwe collega’s aan de slag te gaan en nog meer waarde te creëren voor de klanten”, aldus Bob Serneels, CEO van Stepco.


Binnenkort ontvangt u een uitnodiging voor een kennismaking met Stepco. Lees het hele persbericht over deze overname hier.


Met hartelijke groet,


Jean Huveneers, Roel Claessen & Bob Serneels

Adviesgesprek aanvragen