shared-webhosting-vernieuwd

Shared webhosting vernieuwd

Al ruim 10 jaar verzorgen wij de hosting van websites, webshops en webapplicaties voor onze klanten. Een groot deel daarvan hosten we op gedeelde servers, het zogenaamde shared webhosting. Voor sites en klanten die niet binnen deze standaardoplossing passen bieden we maatwerk oplossingen in de vorm van dedicated servers.

Nieuw platform

De Shared Webhosting-servers hebben we door de jaren heen van updates en upgrades voorzien. Echter, de architectuur van het platform is altijd gelijk gebleven en had beperkingen die we graag wilden oplossen. In 2015 hebben we besloten om een volledig nieuw Shared Webhosting platform op te zetten, waarna we dit voorjaar het nieuwe platform ook daadwerkelijk hebben ingericht. Na een succesvolle proefperiode met enkele klanten hebben we het platform deze zomer definitief in gebruik genomen.

Waar ons oude platform nog beperkt was tot Shared Webhosting op basis van Linux (PHP), introduceren we met dit nieuwe platform o.a. ook Shared Webhosting op basis van Windows (.NET). Ook biedt het nieuwe platform een nog betere isolatie van de verschillende sites, waardoor de kans op storingen nog kleiner wordt. Ten slotte hebben we een aantal beveiligingsdiensten zoals onze eigen Business Mail Security (spam-filter), site scanning en reputatie monitoring in het platform geïntegreerd.

Service voor u

Met onze Shared Webhosting dienst bieden we een moderne hosting dienst die net een beetje verder gaat dan de massa-hosting partijen en met persoonlijke ondersteuning, zoals u van ons gewent bent. Ook kunnen wij de bijbehorende registratie van uw domeinnamen verzorgen en SSL-certificaten leveren.

In de komende maanden zullen we met de gebruikers van het oude platform contact opnemen om de migratie naar het nieuwe platform individueel af te stemmen.

Adviesgesprek aanvragen