Service Engineer

Service engineer: Starter met ambitie gezocht!

Ben jij een ICT-er met een afgeronde MBO opleiding, een goede dosis sociale vaardigheden en ben je op zoek naar een werkplek waar je de kans krijgt de hele breedte van het vak te beleven?

Dan zit je bij ons goed, want wij zoeken versterking voor ons team van service engineers.

Service Engineer

Onze service engineers zijn het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Samen met je directe collega’s zorg je ervoor dat de servicedesk bemand is en lost eerste- en tweedelijns problemen op. Je werkt primair vanaf ons kantoor in Geleen, maar je gaat indien noodzakelijk ook op locatie bij onze klanten in de regio voor het onsite oplossen van problemen of doorvoeren van wijzigingen.

Verder ondersteun je onze engineers bij de uitvoer van projecten en ben je uiteraard niet vies van de Cloud.

Technieken zoals VMWare, RES One, Veeam, Microsoft Servers, Exchange, DNS, Linux, Wifi, Microsoft RDS, SSL, Fortinet, Cisco, SQL, Dell Networking en Dell servers zullen tot de dagelijkse kost behoren.

Interesse in deze vacature? Stuur dan je motivatie en CV naar vacature@xillion.nl. We bieden een boeiende en dynamische werkplek in een leuk en jong team van enthousiaste techneuten. We bieden goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden met mogelijkheden om door te groeien en je eventueel te specialiseren.