Any place, any time bij Pharmacell

Voor Pharmacell hebben we een centrale omgeving gerealiseerd waarin alle applicaties op een veilige en betrouwbare manier aan de medewerkers beschikbaar gesteld worden. Er is een grote behoefte om any place, any time te kunnen werken. Het project omvat het ontwerp, de levering van hard- en software, de realisatie en het beheer.

“Voorheen had Pharmacell verschillende servers en netwerkomgevingen die op twee verschillende vestigingen draaiden. Dit resulteerde in twee instabiele systemen die voor behoorlijk wat kosten zorgden. Dankzij Xillion kunnen we nu vanuit elke plek op de wereld op ons netwerk inloggen. Zo zijn onze gegevens altijd en overal voor ons beschikbaar.

Als bedrijf zijn we bijzonder tevreden over de prestaties van Xillion. Zij zijn vooral sterk op inhoudelijk vlak en bieden daarbij oplossingen voor alledaagse ICT-zaken. Denk daarbij e-mail, telefoondiensten en netwerkoplossingen. Xillion zorgt er bovendien niet alleen voor dat alles werkt, maar ook dat de beveiliging eromheen op orde is. Iets wat tegenwoordig steeds belangrijker is. Niet elke leverancier heeft daar evenveel oog voor, Xillion gelukkig wel.”

Arjan Roovers
Hoofd afdeling Facilities, Engineering en ICT

Pharmacell: http://www.pharmacell.nl/