Wie we zijn

Sinds 2002 is Xillion het ICT bedrijf dat vanuit het zuiden van Nederland kwalitatief hoogwaardige ICT oplossingen levert. Xillion is opgericht door Jean Huveneers en Roel Claessen, tijdens hun studie Informatica aan Hogeschool Zuyd.

Een belangrijke pijler onder de dienstverlening van Xillion is een goede service en het opbouwen en onderhouden van een langdurige relatie met onze klanten en partners.

Wat we doen

Xillion neemt de zorg voor de ICT systemen (zoals hard- als software) uit handen van haar klanten. Daarnaast zorgen we ervoor dat de ICT systemen en de bedrijfsvoering van onze klanten zo optimaal mogelijk op elkaar afgestemd zijn.

Om dit te bereiken gaan we een langdurige en intensieve samenwerking met onze klanten aan. We kunnen u op verschillende manieren helpen bij uw automatiseringsvraagstukken. Zowel op uurbasis, project basis of via een aantal diensten kunnen wij de verantwoordelijkheid voor uw ICT systemen overnemen. Zo kunt u zich richten op uw kernactiviteiten en weet u zeker dat u voor uw automatisering altijd op een team van specialisten terug kunt vallen.

Neem gerust contact met ons op of leest u verder op onze website voor meer informatie.