Over ons

Xillion is uw virtuele beheerafdeling, met software én beheer onder een dak.

Vanuit het zuiden van Nederland leveren wij kwalitatief hoogwaardige ICT-oplossingen, met name voor het MKB in de Euregio. Door de juiste bewezen en innovatieve technieken op een slimme manier te combineren, verbeteren wij de productiviteit en efficiëntie van onze klanten. Dit doen wij middels consultancy, het opzetten van slimme lokale en cloudnetwerken en het ontwikkelen van software op maat.

Wij streven in alles naar een excellente service, zodat onze ondernemende klanten zich geheel kunnen richten op hun kernactiviteiten en blind op hun ICT kunnen vertrouwen. Wij hechten dan ook veel waarde aan een langdurige relatie met onze klanten. Pas als je er niet meer over na hoeft te denken, weet je dat het goed zit. Laat onze techniek voor u werken!

Een stukje geschiedenis
Xillion werd in 2002 opgericht door ICT-specialisten Jean Huveneers en Roel Claessen, die het tijdens hun studie Informatica aan Hogeschool Zuyd wel zagen zitten om een eigen bedrijf te starten. Het was een slechte tijd voor internet en ICT, maar dit stimuleerde het ondernemersduo alleen maar meer om ervoor te gaan: “Het kon eigenlijk alleen maar beter worden!”

Waar Xillion startte als een baan naast de studie, is de organisatie inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig ICT-bedrijf bestaande uit meerdere specialisten. Goede service, een ijzersterk en kundig team en het voortdurend streven naar het opbouwen en onderhouden van een langdurige relatie met klanten en partners, heeft geresulteerd in een voortdurend (bewust gestaag) groeiend bedrijf, dat de zorg voor ICT-systemen geheel uit handen van haar klanten kan nemen.

Adviesgesprek aanvragen