Ontdek uw data: Business Discovery met QlikView

Tegenwoordig draait alles om data en informatie, ook binnen het bedrijfsleven. Klantgegevens, financiële data, voorraad- en productinformatie en zelfs het “gevoel” van uw netwerk in de social media. Het is allemaal data die op een of andere manier van belang is voor uw onderneming. De kunst is om deze data, vaak uit verschillende bronnen, samen te brengen en om te vormen tot bruikbare, hapklare informatie. Dit is waar QlikView om de hoek komt kijken. QlikView is een van de meest flexibele en gebruiksvriendelijke BI (Business Intelligence) tools die er op dit moment te krijgen is. QlikView brengt de data uit uw verschillende softwaresystemen en spreadsheets samen en maakt het vervolgens mogelijk om de gegevens van uw bedrijf te analyseren om zo tot verhelderende en inspirerende inzichten te komen. Bij QlikView spreken ze dan ook van ”Business Discovery” oftewel ”Ontdek uw bedrijf”.

Met QlikView is het mogelijk om zeer snel (dagen in plaats van weken en maanden!) doelgerichte apps te bouwen die relevante dashboards, overzichten en analysemogelijkheden bieden, zowel op uw PC als op uw tablet of smartphone. Telkens onder het motto “user centric”, oftewel: ”de gebruiker staat centraal”.

QlikView om uw bedrijfsdata te ontsluiten

Het zal dan ook niet verwonderlijk zijn dat Xillion aan de slag gaat met QlikView, zowel in onze eigen organisatie als voor jullie, onze klanten. Onze getrainde medewerkers staan vanaf vandaag dan ook voor u klaar om alle data in uw bedrijf te ontdekken en de waarde ervan ten volle te benutten. Wij werken hiervoor samen met het gerenommeerde Belgische bedrijf Credon.

Seeing is Believing

Implemenaties van QlikView hoeven geen grote en dure projecten te zijn. Om dit aan te tonen kunnen we een Seeing is Believing implementatie doen. Dit is een sessie waar binnen 2 tot 3 dagen en met een zeer beperkt budget een volledig werkende QlikView applicatie gebouwd wordt. U kan deze applicatie vervolgens gedurende een maand proberen en dan beslissen om te stoppen, of QlikView aan te schaffen. Wedden dat u overtuigd zult zijn?

Adviesgesprek aanvragen