Ontdek je data: Business Discovery met QlikView

Wat is QlikView?

Tegenwoordig draait alles om data en informatie, zo ook het bedrijfsleven. Klantgegevens, financiële data, voorraad- en productinformatie en zelfs het “gevoel” van je netwerk in de social media. Het is allemaal data die op een of andere manier van belang is voor jouw onderneming. De kunst is om deze data, vaak uit verschillende bronnen, samen te brengen en om te vormen tot bruikbare, hapklare informatie.

Dit is waar QlikView om de hoek komt kijken. QlikView is een van de meest flexibele en gebruiksvriendelijke BI (Business Intelligence) tools die er op dit moment te krijgen is. QlikView brengt de data uit je verschillende software systemen en spreadsheets samen en maakt het mogelijk om de gegevens van je bedrijf te analyseren om zo tot inspirerende inzichten te komen. Bij QlikView spreken ze dan ook van Business Discovery. Ontdek je bedrijf.

Met QlikView is het mogelijk om zeer snel (dagen in plaats van weken en maanden!) doelgerichte apps te bouwen die relevante dashboards, overzichten en analysemogelijkheden bieden, zowel op je PC als op je tablet of smartphone. Telkens onder het motto “user centric”, ofwel: de gebruiker staat centraal.

QlikView om jouw bedrijfsdata te ontsluiten

Het zal dan ook niet verwonderlijk zijn dat Xillion aan de slag gaat met QlikView, zowel in onze eigen organisatie als voor jullie, onze klanten. Onze hoog gekwalificeerde en getrainde medewerkers staan vanaf vandaag dan ook voor je klaar om alle data in je bedrijf te ontdekken en de waarde ervan ten volle te benutten. Wij werken hiervoor samen met het gerenommeerde Belgische bedrijf Credon.

Seeing is Believing

Implemenaties van QlikView hoeven geen grote en dure projecten te zijn. Om dit aan te tonen kunnen we een Seeing is Believing implementatie doen. Dit is een sessie waar binnen 2 tot 3 dagen en met een zeer beperkt budget een volledig werkende QlikView applicatie gebouwd wordt. U kan deze applicatie vervolgens gedurende een maand proberen en dan beslissen om te stoppen, of QlikView aan te schaffen. Wedden dat u overtuigd zal zijn?

Meer weten?

QlikView website Credon website

Je kan ook steeds vrijblijvend contact opnemen met mij, of mijn collega Roel, voor een persoonlijke toelichting. Telefonisch via +31 (0)43 365 92 44, of per e-mail naar info@xillion.nl.