|  GEOPEND: Ma - Vr 7.30 - 17.30        |  Mauritslaan 77A, 6161HS Geleen        |  CONTACT: +31 (0)43 365 92 44

Ons team

Xillion bestaat uit een ijzersterk, deskundig en betrokken team van ICT-specialisten, die in alles streven naar een perfecte relatie met hun klanten. Benieuwd wie er voor u aan het werk is? Wij stellen ons team graag even voor!

Roel – Algemeen Directeur (oprichter)

Al op jonge leeftijd begon het ondernemerschap bij Roel te kriebelen. Tijdens de laatste fase van de opleiding Hogere Informatica aan Zuyd Hogeschool in Heerlen, werd Xillion ICT Solutions BV een feit. In de eerste jaren van Xillion was Roel met name ‘de man achter de techniek’.

Tegenwoordig bestaan zijn dagelijkse werkzaamheden vooral uit het aansturen van de organisatie, zodat de dagelijkse processen zo soepel mogelijk verlopen. In zijn vrije tijd speelt Roel graag piano en volgt hij de wereld van de Formule 1 op de voet.

Jean – Technisch Directeur (oprichter)

Al op 20-jarige leeftijd vond Jean het van groot belang om nieuwe technieken op een betrouwbare en betaalbare wijze toegankelijk te maken voor het MKB en daarmee meerwaarde te realiseren voor de gebruiker en klant. Dit resulteerde in 2002 in Xillion, hoewel Jean al jaren ‘hobbyde’ in netwerkbeheer en applicatieontwikkeling.

Ondanks dat zijn hoofd veel in de Cloud zit, houdt Jean zijn voeten graag op de grond. Bij Xillion zien we dat terug in duidelijke oplossingen zonder poespas. Daarbuiten trekt Jean zijn wandelschoenen graag aan voor een stevige wandeling in de bergen.

Sander – Account Manager

Met meer dan 20 jaar ICT-ervaring, trad Sander in 2008 in dienst bij Xillion. In eerste instantie als Engineer, maar al snel maakte hij de overstap naar zijn huidige functie als sales en accountmanager.

Vanwege zijn technische achtergrond en zijn passie voor het vak, weet Sander een goede brug te slaan tussen de behoeften van de klant en de mogelijke invulling hiervan. In zijn vrije tijd gaat Sander graag met zijn gezin en de honden op pad. En ook een bioscoopbezoek kan hem altijd bekoren.

Erwin – Senior engineer

Erwin startte bij Xillion als stagiair, en heeft zich van daaruit opgewerkt tot Senior Systeem en Netwerkbeheerder én coördinator van de afdeling. Zijn interesses en specialiteiten gaan vooral uit naar consultancy, Windows of Linux servers, netwerken, beveiliging en scripting.

Dankzij zijn allround kennis op alle ICT-vlakken is hij eigenlijk overal inzetbaar en met zijn gevoel voor humor zorgt hij dagelijks voor een goede sfeer op de werkvloer. Ook het jaarlijkse personeelsuitje is bij hem in goede handen. Thuis houdt hij zich bezig met het sleutelen aan zijn oldtimer en klussen in huis.

Stijn – Software engineer

Van oud-klasgenoot tot medewerker. Stijn studeerde samen met Jean en Roel af en kwam niet veel later bij Xillion in dienst. In zijn functie als Senior Software Engineer bedenkt hij oplossingen voor onze klanten die niet alleen nuttig zijn, maar die vooral goed in hún organisatie passen en aansluiten op hun werkelijke behoeftes.

Voor Stijn is een project pas succesvol wanneer de klant met een glimlach vertelt dat zijn organisatie er echt beter door is geworden. Stijn heeft verder een passie voor reizen en is regelmatig te vinden in zijn houtatelier, hoewel een goed boek er ook altijd wel mee door kan.

Roy – Software engineer

Roy maakte als stagiair kennis met Xillion en werd na het afronden van zijn opleiding onze versterking als Network-engineer. Dankzij een groeiende interesse in softwareontwikkeling, besloot Roy om ook de opleiding Informatica aan de Hogeschool Zuyd te gaan volgen.

Door parttime werkzaam te blijven bij Xillion, heeft Roy de praktijk niet uit het oog verloren. Sinds het behalen van zijn Bachelor Informatica maakt Roy – als vaste kracht – deel uit van het Software-Ontwikkelteam. Als ontspanning speelt Roy zaalvoetbal of is hij te vinden op zijn wielrenfiets, maar een wandeling met goed weer is natuurlijk ook een optie.

Mark – Engineer

Dankzij een steeds breder wordende dosis kennis, wist Mark zich binnen Xillion op te werken van Servicedesk Medewerker tot Engineer. Mark gaat uitdagingen niet uit de weg en zoekt graag naar oplossingen die niet alleen technisch verantwoord, maar ook prettig voor de eindgebruiker zijn.

Mark is opgegroeid in een muzikaal gezin en bespeelt verschillende instrumenten, hoewel zijn gitaar de meeste aandacht krijgt.

Mitch – Service Engineer

Mitch startte bij Xillion als Servicedesk Medewerker, maar vervult inmiddels de taak van Service Engineer. Hij ondersteunt klanten, voert zowel remote als op locatie veranderingen door, verzorgt de monitoring van systemen en beheert certificaten en website administraties.

In zijn vrije tijd sleutelt Mitch graag aan auto’s en motorfietsen en is er in zijn huis ook altijd wel iets dat verbouwt kan worden. Tevens is hij ook regelmatig te vinden in het online gaming circuit, samen met collega Ramon.

Ramon – Service Engineer

Na het afronden van zijn IT-opleiding, startte Ramon als Servicedesk medewerker bij Xillion. Inmiddels is ook hij als Service Engineer verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze klanten, zowel op afstand als op locatie.

Daarnaast is hij regelmatig bezig met het controleren van ons monitoringssysteem, zodat problemen proactief opgelost kunnen worden. Buiten Xillion is Ramon veel bezig met auto’s, volgt hij verschillende Tv-series en doet hij met collega Mitch aan online gaming.

Roberto – Programmeur

Dat hij iets met computers wilde wist hij altijd al, maar wat? Tijdens zijn Mbo-opleiding applicatieontwikkelaar ontdekte hij dat hier zijn passie ligt. Roberto begon bij Xillion als stagiair en werd direct daarna aangenomen als programmeur. Zijn voornaamste taak is het maken van applicaties. In zijn vrije tijd zit hij meestal te gamen of leest hij een (digitaal) boek.

Maud Palmen
Maud – Service Engineer

Maud is na het afronden van haar IT-opleiding bij meerdere bedrijven op de servicedesk werkzaam geweest, waardoor zij verschillende invalshoeken van de servicedesk heeft meegemaakt. Plezier en uitdaging vindt Maud in het oplossen van incidenten en doen van onderhoud op servers.

Als vrouw in de ICT staat ze haar mannetje. In haar vrije tijd houdt ze van reizen waarbij voornamelijk stedentrips haar voorkeur hebben. Daarnaast speelt ze ook graag computergames.

nick
Nick – Service Engineer

Nick is na het afronden van zijn IT-opleiding bij meerdere bedrijven op de servicedesk werkzaam geweest, waardoor hij allround kennis opgebouwd heeft op verschillende ICT-vlakken. Bij Xillion is hij nu als Service Engineer verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze klanten, zowel op afstand als op locatie.

In zijn vrije tijd brengt Nick veel tijd door met zijn familie en is dol op zijn kinderen. Nick is een fanatieke sporter. Als ontspanning gaat hij graag met zijn familie een dagje weg naar een leuke stad of een stevige wandeling in de bergen of bos.

Sam Bos - Stagiair Software Development
Sam – Stagiair software development

Sam begon eerst aan een ICT-opleiding maar besloot al snel dat de servicedesk niets voor hem was. Gelukkig vond hij uiteindelijk zijn plaats op een Mbo-opleiding applicatieontwikkelaar.

Net als zijn vader bouwt Sam nu graag diverse webapplicaties. Momenteel doet hij dat als stagiair bij Xillion ICT Solutions. In zijn vrije tijd is hij het liefst bezig met een goed computerspel of een potje volleybal.

Linda
Linda – Office Management en Software Development

Linda is gestart als stagiair Software Engineer, zij volgt de opleiding HBO ICT aan de Hogeschool Novi in Maastricht. Propedeuse heeft ze al in de pocket.

Met haar vooropleidingen en werkervaring op het gebied van administratief werk pakt ze dan ook graag de administratie en personeelszaken aan. Ook ondersteunt zij onze accountmanagers met offertes en bestellingen.

In haar vrije tijd brengt Linda veel tijd door met haar familie en is haar dochtertje haar grootste liefde. Als ontspanning gaan ze graag met familie naar een pretpark, zwemmen of andere uitjes.

Ton
Ton – Privacy Officer

Ton heeft, jarenlang opgedaan in alle facetten van ICT bij een aantal high-tech bedrijven. De laatste jaren was hij vooral bezig met het ontwikkelen van nieuwe ICT-diensten. Hij is gecertificeerd als Functionaris gegevensbescherming. Ton werkt graag vanuit een methodische multidisciplinaire benadering waarbij hij pragmatiek niet uit het oog verliest.

In zijn vrije tijd bespeelt hij kerkorgels en schuwt ook het onderhoud daarvan niet. Daarnaast houdt hij van technische uitdagingen en is hij betrokken in het besturen van een aantal verenigingen.

Meer weten over Xillion? Of wilt u ook dat uw ICT voor u gaat werken?