Ga voor glasvezel!

We zijn onlangs een samenwerking gestart met DELTA Fiber Netwerk om glasvezel op de bedrijventerreinen in Zuid- en Midden-Limburg aan te bieden. Wij vinden het belangrijk dat er een stabiel en betaalbaar glasvezelnetwerk komt voor alle ondernemers op de geselecteerde bedrijventerreinen. Als 30% van de ondernemers ‘ja’ zegt tegen een glasvezelabonnement zal er glasvezel aangelegd worden.

Lopende actie(s)

Actieperiode loopt t/m 13 mei

Waarom meedoen?

De vraag naar meer bandbreedte groeit continu, maar voor veel ondernemers zijn de kosten van honderden euro’s per maand een drempel. Door de vraag te bundelen kunnen we een betaalbaar glasvezelabonnement aanbieden. Daar komt nog bij dat wanneer u zich tijdens de actieperiode aanmeldt, DELTA Fiber Netwerk geen vastrechtvergoeding in rekening brengt. Hiermee bespaart u maar liefst € 1.570,25.


De voordelen van glasvezel voor uw bedrijf

  • Het is supersnel. Binnen no time kunt u grote bestanden up- en downloaden. De upload- en downloadsnelheid is gelijk bij een glasvezelverbinding.
  • Ideaal als back-uplijn. Alle collega’s kunnen doorwerken tijdens een storing.
  • Aansluiting is gratis. U heeft nu de kans om uw glasvezelverbinding gratis te laten aanleggen en uw bedrijf klaar te maken voor de toekomst. 

Wat kost het?

Via het glasvezelnetwerk van DELTA Fiber Netwerk kunnen wij u al een internetverbinding leveren van 1 Gbps download en upload, vanaf € 41,26 per maand.


Meldt u zich aan voor vrijdag 13 mei? Dan betaalt u geen aansluitkosten en geen vastrechtvergoeding.


In combinatie met de diensten van DELTA Fiber Netwerk en de diensten die wij met Xillion Networks kunnen leveren, kunnen we voor bijna elke situatie een passende internetverbinding aanbieden.

Adviesgesprek aanvragen