NaaS-4

Nieuw: altijd veilig en up-to-date aan het werk voor een vast bedrag per maand

Een netwerk heeft onderhoud nodig. Firewalls, routers en allerlei andere hardware vereisen regelmatig een update om alles veilig en up-to-date te houden. Dat is hard nodig. Verouderde hardware vergroot namelijk de kans op storingen, slechtere prestaties en enorme beveiligingsrisico’s, omdat gevonden beveiligingsproblemen door een gebrek aan updates niet worden opgelost.


Toch houden veel ondernemers hun netwerk niet op peil. Ze hebben het gevoel dat alles nog prima werkt. De kennis ontbreekt, terwijl investeringen of onderhoud volgens hen helemaal niet nodig zijn—zeker wanneer een investering ook nog eens geld kost. Maar dat alles nog werkt, betekent niet dat alles ook nog hartstikke veilig is. Een auto met versleten banden brengt je ook nog van A naar B, maar zodra er een beetje water op de weg ligt, vlieg je uit de bocht.


Met verouderde hardware werkt het precies hetzelfde. Je hebt er in je dagelijkse werk misschien geen last van, maar zodra er een hackaanval plaatsvindt, is het meteen te laat—puur omdat er geen updates zijn uitgevoerd die de lekken en andere beveiligingsproblemen in jouw netwerk hadden kunnen oplossen. De netwerkapparatuur kan, en zal, een keer stukgaan. De garantie op je verouderde hardware is tegen die tijd waarschijnlijk verlopen. Vervanging is dringend nodig, maar een snelle oplossing is altijd duur—zeker nu de productie en levertijd van hardware door de coronacrisis forse vertraging oploopt.

 

Veilig

Xillion biedt u met NAAS (Network as a Service) de ideale oplossing. Met deze nieuwe dienstverlening ontzorgen wij u op individuele onderdelen én als optimaal samenwerkend geheel op het gebied van netwerkconnectiviteit én netwerkbeveiliging. Wij leveren de hardware, plaatsen die op uw locatie en vervangen deze direct op het moment dat ze aan vervanging toe is—niet op het moment waarop het al te laat is.

 

Altijd up-to-date

Voor een vast bedrag vanaf 17,50 euro per maand beheert Xillion uw netwerk van het WiFi Accesspoint tot en met de internetverbinding en alle verbindingen die u als ondernemer met het netwerk én al uw locaties in contact brengt. Wij regelen de investeringen, het onderhoud en het beheer en controleren dat uw netwerk veilig, zonder risico’s en altijd up-to-date blijft. Zo voorkomt u onverwachte uitval en kosten.

 

Focus

Xillion levert u met NAAS ontzorging tegen een scherpe prijs. Wij verzorgen uw connectiviteit, zodat u zich kunt blijven focussen op uw business. Zo kunt u terug aan het werk mét de garantie dat alles veilig en naar behoren werkt.


Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen