Altijd-verzekerd-internet

Altijd verzekerd van internet? Dat kan!

Het is de nachtmerrie van veel ondernemers: het internet valt uit. Medewerkers kunnen niet meer bij de data en dus niet meer hun werk doen, klanten staan voor een gesloten ”deur”, de business valt stil. Dan pas realiseren we ons hoe afhankelijk we zijn geworden van internet.

 

Overmacht zult u denken, zo’n internetstoring. Niets aan te doen. Dat klopt niet helemaal, of eigenlijk helemaal niet. Een storing doet zich meestal voor bij één van de grote providers zoals KPN en Ziggo. Bent u afhankelijk van die partijen, dan zit er inderdaad weinig anders op dan afwachten. U kunt de risico’s echter minimaliseren als u de internetverbinding in handen legt van Xillion.

 

Wij doen we direct zaken met de eigenaren van de koper- en glasvezelnetwerken. We huren gegarandeerde capaciteit op die kabels en sluiten onze klanten daarop aan. Zo zijn we veel minder afhankelijk van storingen bij de providers en als er op een kabelnetwerk iets fout gaat, is er altijd de back-up bij de ander. Ook hebben we contracten met grote datacenters waar de data veilig worden beheerd en opgeslagen. Feitelijk hebben we ons eigen netwerk voor internet, uiteraard op de bestaande infrastructuur. Waarmee we onze klanten dus een grote mate van zekerheid van een altijd werkend internet kunnen bieden.

 

Daar zal een prijskaartje aan hangen, we horen het u denken. Maar dat valt mee. Door gebruik te maken van de verschillende koper- en glasvezelnetwerken bieden we onze klanten vaak méér tegen een beter tarief. Omdat we overal ruimte inkopen. En omdat we de ondergrondse infrastructuur in Limburg kennen als onze broekzak. We weten waar de kabels lopen en waar vrij eenvoudig aftakkingen te maken zijn. Veel goedkoper dan de provider laten graven. Wij regelen het zelf, uiteraard in overleg met de betrokken partijen. Betaalbaar, zodat onze klanten altijd beschikken over een stabiel internet met voldoende bandbreedte. Dubbel gezekerd.

Adviesgesprek aanvragen