|  OPENED: Mo - Fr 7.30 - 17.30        |  Mauritslaan 77A, 6161HS Geleen        |  CONTACT: +31 (0)43 365 92 44

Our team

Xillion consists of an extremely strong, competent and involved team of ICT specialists who strive for a perfect relationship with their customers. Wondering who’s working for you? We would like to introduce our team!

Roel – Algemeen Directeur (oprichter)

Al op jonge leeftijd begon het ondernemerschap bij Roel te kriebelen. Tijdens de laatste fase van de opleiding Hogere Informatica aan Zuyd Hogeschool in Heerlen, werd Xillion ICT Solutions BV een feit. In de eerste jaren van Xillion was Roel met name ‘de man achter de techniek’.

Tegenwoordig bestaan zijn dagelijkse werkzaamheden vooral uit het aansturen van de organisatie, zodat de dagelijkse processen zo soepel mogelijk verlopen. In zijn vrije tijd speelt Roel graag piano en volgt hij de wereld van de Formule 1 op de voet.

Jean – Technisch Directeur (oprichter)

Al op 20-jarige leeftijd vond Jean het van groot belang om nieuwe technieken op een betrouwbare en betaalbare wijze toegankelijk te maken voor het MKB en daarmee meerwaarde te realiseren voor de gebruiker en klant. Dit resulteerde in 2002 in Xillion, hoewel Jean al jaren ‘hobbyde’ in netwerkbeheer en applicatieontwikkeling.

Ondanks dat zijn hoofd veel in de Cloud zit, houdt Jean zijn voeten graag op de grond. Bij Xillion zien we dat terug in duidelijke oplossingen zonder poespas. Daarbuiten trekt Jean zijn wandelschoenen graag aan voor een stevige wandeling in de bergen.

Sander – Account Manager

Met meer dan 20 jaar ICT-ervaring, trad Sander in 2008 in dienst bij Xillion. In eerste instantie als Engineer, maar al snel maakte hij de overstap naar zijn huidige functie als sales en accountmanager.

Vanwege zijn technische achtergrond en zijn passie voor het vak, weet Sander een goede brug te slaan tussen de behoeften van de klant en de mogelijke invulling hiervan. In zijn vrije tijd gaat Sander graag met zijn gezin en de honden op pad. En ook een bioscoopbezoek kan hem altijd bekoren.

Erwin – Senior engineer

Erwin startte bij Xillion als stagiair, en heeft zich van daaruit opgewerkt tot Senior Systeem en Netwerkbeheerder én coördinator van de afdeling. Zijn interesses en specialiteiten gaan vooral uit naar consultancy, Windows of Linux servers, netwerken, beveiliging en scripting.

Dankzij zijn allround kennis op alle ICT-vlakken is hij eigenlijk overal inzetbaar en met zijn gevoel voor humor zorgt hij dagelijks voor een goede sfeer op de werkvloer. Ook het jaarlijkse personeelsuitje is bij hem in goede handen. Thuis houdt hij zich bezig met het sleutelen aan zijn oldtimer en klussen in huis.

Stijn – Software engineer

Van oud-klasgenoot tot medewerker. Stijn studeerde samen met Jean en Roel af en kwam niet veel later bij Xillion in dienst. In zijn functie als Senior Software Engineer bedenkt hij oplossingen voor onze klanten die niet alleen nuttig zijn, maar die vooral goed in hún organisatie passen en aansluiten op hun werkelijke behoeftes.

Voor Stijn is een project pas succesvol wanneer de klant met een glimlach vertelt dat zijn organisatie er echt beter door is geworden. Stijn heeft verder een passie voor reizen en is regelmatig te vinden in zijn houtatelier, hoewel een goed boek er ook altijd wel mee door kan.

Roy – Software engineer

Roy maakte als stagiair kennis met Xillion en werd na het afronden van zijn opleiding onze versterking als Network-engineer. Dankzij een groeiende interesse in softwareontwikkeling, besloot Roy om ook de opleiding Informatica aan de Hogeschool Zuyd te gaan volgen.

Door parttime werkzaam te blijven bij Xillion, heeft Roy de praktijk niet uit het oog verloren. Sinds het behalen van zijn Bachelor Informatica maakt Roy – als vaste kracht – deel uit van het Software-Ontwikkelteam. Als ontspanning speelt Roy zaalvoetbal of is hij te vinden op zijn wielrenfiets, maar een wandeling met goed weer is natuurlijk ook een optie.

Mark – Engineer

Dankzij een steeds breder wordende dosis kennis, wist Mark zich binnen Xillion op te werken van Servicedesk Medewerker tot Engineer. Mark gaat uitdagingen niet uit de weg en zoekt graag naar oplossingen die niet alleen technisch verantwoord, maar ook prettig voor de eindgebruiker zijn.

Mark is opgegroeid in een muzikaal gezin en bespeelt verschillende instrumenten, hoewel zijn gitaar de meeste aandacht krijgt.

Steve – Engineer

Naar eigen zeggen heeft Steve van zijn hobby zijn werk gemaakt. Al van jongs af aan is hij geïnteresseerd in computers en alles wat ermee te maken heeft.

Sinds februari 2017 zorgt Steve als Engineer bij Xillion ICT Solutions ervoor dat de omgeving van de klant vlekkeloos blijft draaien, dat er nieuwe producten geïmplementeerd worden en dat incidenten zo snel mogelijk opgelost worden. In zijn vrije tijd is Steve regelmatig op zijn mountainbike te vinden en houdt hij van reizen, voetbal en een biertje op zijn tijd!

Mitch – Service Engineer

Mitch startte bij Xillion als Servicedesk Medewerker, maar vervult inmiddels de taak van Service Engineer. Hij ondersteunt klanten, voert zowel remote als op locatie veranderingen door, verzorgt de monitoring van systemen en beheert certificaten en website administraties.

In zijn vrije tijd sleutelt Mitch graag aan auto’s en motorfietsen en is er in zijn huis ook altijd wel iets dat verbouwt kan worden. Tevens is hij ook regelmatig te vinden in het online gaming circuit, samen met collega Ramon.

Ramon – Service Engineer

Na het afronden van zijn IT-opleiding, startte Ramon als Servicedesk medewerker bij Xillion. Inmiddels is ook hij als Service Engineer verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze klanten, zowel op afstand als op locatie.

Daarnaast is hij regelmatig bezig met het controleren van ons monitoringssysteem, zodat problemen proactief opgelost kunnen worden. Buiten Xillion is Ramon veel bezig met auto’s, volgt hij verschillende Tv-series en doet hij met collega Mitch aan online gaming.

Roberto – Programmeur

Dat hij iets met computers wilde wist hij altijd al, maar wat? Tijdens zijn Mbo-opleiding applicatieontwikkelaar ontdekte hij dat hier zijn passie ligt. Roberto begon bij Xillion als stagiair en werd direct daarna aangenomen als programmeur. Zijn voornaamste taak is het maken van applicaties. In zijn vrije tijd zit hij meestal te gamen of leest hij een (digitaal) boek.

Want to know more about Xillion? Do you want your IT to work for you?