|  GEOPEND: Ma - Vr 7.30 - 17.30        |  Mauritslaan 77A, 6161HS Geleen        |  CONTACT: +31 (0)43 365 92 44

Softwareontwikkeling

Maximaal resultaat.

Onze softwareoplossingen helpen u om het maximale uit uw bedrijfsprocessen te halen. Om slimme softwareoplossingen kunnen bieden aan bedrijven van alle soorten en maten, maken wij softwareapplicaties op maat. Of het nu gaat om het beter inzetten van bestaande softwaresystemen, het ontwikkelen van nieuwe softwareonderdelen of het integreren van nieuwe en bestaande systemen.

Wij ontwikkelen softwareoplossingen die uw medewerkers en uzelf optimaal ondersteunen in het werk. Dit levert uiteraard talloze voordelen op, waarvan kosten- en tijdsbesparing zeker niet de minsten zullen zijn. Wij bouwen de missende schakels in uw applicatie-keten.

Business Intelligence

Business Intelligence

Zet gegevens om in informatie en gebruik dit om uw organisatie slimmer en effectiever te laten functioneren.

Desktop-applicaties

Windows applicaties

Desktop-applicaties die passen bij de werkwijze en wensen van uw onderneming

Mobiele-apps

Mobiele apps@

Apps op maat maken het mogelijk om gegevens en functionaliteiten aan uw relaties en/of medewerkers overal en altijd beschikbaar te maken, voor Android (Google) en iOS (Apple).

Webapplicaties

Webapplicaties

Slimme onlineapplicaties maken het mogelijk om gegevens en functionaliteiten, via het internet aan uw relaties en/of medewerkers beschikbaar te stellen op vrijwel alle moderne apparaten.

Meer weten over Xillion? Of wilt u ook dat uw ICT voor u gaat werken?