|  GEOPEND: Ma - Vr 7.30 - 17.30        |  Mauritslaan 77A, 6161HS Geleen        |  CONTACT: +31 (0)43 365 92 44

Softwareontwikkeling

Elk bedrijf heeft een geheel eigen, unieke werkwijze. Interne en externe bedrijfsprocessen verlopen voor elke organisatie anders.
Hoewel steeds verder ontwikkeld, kunnen standaardapplicaties deze verschillende processen vaak niet optimaal ondersteunen. Voor veel bedrijven, met name in het MKB, is de implementatie van een ERP-systeem echter financieel onhaalbaar. Om slimme softwareoplossingen te kunnen bieden aan bedrijven van alle soorten en maten, maken wij softwareapplicaties op maat. Of het nu gaat om het beter inzetten van bestaande softwaresystemen, het ontwikkelen van nieuwe softwareonderdelen of het integreren van nieuwe en bestaande systemen:
de softwareoplossingen van Xillion helpen u om het maximale uit uw bedrijfsprocessen te halen.

Om tot passende softwaretoepassingen te komen, brengen we de behoeftes van uw organisatie zorgvuldig in kaart.
Wilt u ervoor zorgen dat er efficiënter gewerkt kan worden? Of dat het volledige communicatietraject tussen uw klanten en medewerkers beter verloopt? Of wilt u als organisatie grip krijgen op uw data en informatie? Wij ontwikkelen softwareoplossingen die uw medewerkers en uzelf optimaal ondersteunen in het werk. Dit levert uiteraard talloze voordelen op, waarvan kosten- en tijdsbesparing zeker niet de minsten zullen zijn. Wij bouwen de missende schakels in uw applicatie-keten!

“Door ‘software op maat’ te schrijven voor bedrijven, kunnen we middels slimme ICT-oplossingen maximale toegevoegde waarde leveren aan bedrijven. Om die software goed te laten werken, hebben bedrijven echter ook een goede ICT-infrastructuur nodig. Xillion levert beiden.”

Wij creëren betaalbare softwareoplossingen op maat, door het slim combineren van de volgende bouwstenen:

Desktop en server software voor zowel macOS (Apple) als Windows (Microsoft), volledig op maat ontwikkeld voor en afgestemd op uw (interne) bedrijfsprocessen.

Apps op maat maken het mogelijk om gegevens en functionaliteiten aan uw relaties en/of medewerkers overal en altijd beschikbaar te maken, voor Android (Google) en iOS (Apple).

Slimme onlineapplicaties maken het mogelijk om gegevens en functionaliteiten, via het internet aan uw relaties en/of medewerkers beschikbaar te stellen op vrijwel alle moderne apparaten.

Dagelijks wordt er in uw organisatie een grote verscheidenheid aan data vastgelegd. Door deze ‘big data’ te verzamelen en combineren, kunnen we ze transformeren tot waardevolle informatie die u kunt gebruiken voor het slimmer en effectiever laten werken van uw organisatie.

Voorkom onnodig dubbel werk, bespaar tijd en verklein de foutmarge, door bestaande en nieuwe bedrijfsprocessen en systemen optimaal op elkaar af te stemmen.

Meer weten over Xillion? Of wilt u ook dat uw ICT voor u gaat werken?