De software oplossingen van Xillion helpen u om het maximum uit uw bedrijfsprocessen te halen.

Door onze oplossingen ondersteunen wij u en uw medewerkers waardoor er efficiënter gewerkt kan worden, en de kans op fouten kleiner wordt. U krijgt als organisatie grip op uw data en informatie. Dit levert uiteraard talloze voordelen op, waarvan kosten- en tijdsbesparing zeker niet de minste zijn. Het kan uw organisatie bijvoorbeeld ook helpen om effectiever te communiceren met klanten, partners en intern.

Dit alles kan gerealiseerd worden door het juist inzetten van bestaande systemen, het waar nodig ontwikkelen van nieuwe systemen en het integreren van deze systemen. Ook het optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen en het op elkaar afstemmen van deze processen en de (software-) systemen kan bijdragen tot een beter resultaat.

Het zorgvuldig in kaart brengen van uw wensen en behoeftes, stelt ons in staat om een passende oplossing te vinden door het combineren van de onderstaande disciplines.


Traditionele applicaties

De traditionele desktop en server software voor zowel Mac OS X (Apple) als Windows (Microsoft). Deze software wordt volledig op maat voor uw bedrijfsprocessen ontwikkeld. Dit soort applicaties wordt meestal alleen intern in een organisatie gebruikt. Door traditionele desktop en server software te combineren met bijvoorbeeld een webapplicatie of mobiele applicaties, kunnen bepaalde gegevens en functionaliteiten buiten uw organisatie beschikbaar gemaakt worden.

Mobiele applicaties

Mobiele applicaties maken het mogelijk om gegevens en functionaliteiten aan uw relaties en/of medewerkers overal en altijd beschikbaar te maken. Dit door gebruik te maken van de kracht van de moderne mobiele besturingssystemen Android (Google) en iOS (Apple).

Web applicaties

Web applicaties maken het mogelijk om gegevens en functionaliteiten, via het internet aan uw relaties en/of medewerkers beschikbaar te stellen. Door gebruik te maken van gestandaardiseerde technieken werken deze web applicaties op vrijwel alle moderne apparaten.

Business intelligence en rapportage(s)

Dagelijks worden er in uw organisatie een grote verscheidenheid aan gegevens vastgelegd in diverse systemen. Door het verzamelen en combineren van deze gegevens kunnen we ze transformeren tot waardevolle informatie die u kunt gebruiken voor het aansturen en slimmer laten werken van uw organisatie.

Integratie en koppelingen

In veel organisaties wordt onnodig werk verricht, door bijvoorbeeld het invoeren van dezelfde gegevens in verschillende systemen, met tijdsverspilling en fouten tot gevolg. Dit kunnen we voorkomen door het optimaal laten samenwerken van bestaande en nieuwe bedrijfsprocessen en systemen.