Technisch Beheer & Monitoring

Uw ICT afdeling, een deskundig team van ICT-specialisten

Uw organisatie is steeds afhankelijker van uw ICT-omgeving. Bijna geen enkel proces kan meer uitgevoerd worden zonder dat daar een server, werkplek of netwerk aan te pas komt. Het beschikbaar hebben van uw data en applicaties is daarom van groot belang. Dit is echter niet vanzelfsprekend.

Periodiek onderhoud aan uw systemen

Om te zorgen dat uw ICT-omgeving goed blijft functioneren is er periodiek onderhoud nodig. Technisch Beheer & Monitoring zorgt ervoor dat servers, werkplekken en overige ICT-componenten tijdig vernieuwd worden met de nieuwste software.

Proactief beheer

Door middel van ons geavanceerd monitoring-platform zijn wij vaak al op afstand bezig met het oplossen van een storing voordat u weet dat u deze heeft. Als uit ons onderzoek blijkt dat de storing op locatie opgelost moet worden, dan sturen wij met spoed een engineer richting uw locatie en lichten u tegelijkertijd in over de storing.
Sinds 2002...
Bekijk onze cases!
Van een eenvoudige API-koppeling tot het opzetten van een compleet nieuwe ICT-infrastructuur: dankzij strategische inzet van techniek, ervaring en expertise ontwikkelen we al jaren succesvolle ICT-oplossingen.
Kan ik u helpen?
Jean Huveneers
Jean-contact

Adviesgesprek aanvragen