Online Back-up & Uitwijk

Uw bedrijfsdata veilig bij een grote calamiteit

Heeft u wel eens nagedacht over de continuiteit van uw organisatie in het geval van een calamiteit? Wat gebeurt er bijvoorbeeld op het moment dat er brand is geweest en uw servers (en dus al uw data) niet meer functioneren? Kan uw bedrijf op dat moment nog wel functioneren? Online Back-Up & Uitwijk zorgt ervoor dat uw data ook veilig is in geval van grote calamiteiten.

Dagelijks een back-up van uw omgeving

Wij controleren dagelijks of er een back-up van uw omgeving is aangemaakt. Als er geen back-up is aangemaakt nemen wij direct actie om te zorgen dat de continuïteit van uw organisatie gewaarborgd blijft.

Herstart van uw omgeving bij calamiteit

Bent u alle data kwijtgeraakt door een storing, aanval of brandschade? Online Back-up & Uitwijk biedt de mogelijkheid om uw gehele omgeving te herstellen én te herstarten via virtual machines. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding om verbinding te maken met uw omgeving.

Wilt u alleen uw data veilig stellen?

Wilt u alleen uw data veilig gesteld hebben? Kijk dan eens bij onze dienst Online Back-up & Restore.
Sinds 2002...
Bekijk onze cases!
Van een eenvoudige API-koppeling tot het opzetten van een compleet nieuwe ICT-infrastructuur: dankzij strategische inzet van techniek, ervaring en expertise ontwikkelen we al jaren succesvolle ICT-oplossingen.
Kan ik u helpen?
Jean Huveneers
Jean-contact

Adviesgesprek aanvragen