Network as a Service

Laat uw netwerk meegroeien met uw visie en ambities

Een netwerk heeft onderhoud nodig. Firewalls, routers en allerlei andere hardware vereisen regelmatig een update om alles veilig en up-to-date te houden. Dat is hard nodig. Verouderde hardware vergroot namelijk de kans op storingen, slechtere prestaties en enorme beveiligingsrisico’s, omdat gevonden beveiligingsproblemen door een gebrek aan updates niet worden opgelost.

Een veilig netwerk

Xillion biedt u met NaaS (Network as a Service) de ideale oplossing. Met deze nieuwe dienstverlening ontzorgen wij u op individuele onderdelen én als optimaal samenwerkend geheel op het gebied van netwerkconnectiviteit én netwerkbeveiliging. Wij leveren de hardware, plaatsen die op uw locatie en vervangen deze direct op het moment dat ze aan vervanging toe is—niet op het moment waarop het al te laat is.

Altijd up-to-date

Voor een vast bedrag vanaf 17,50 euro per maand beheren wij uw netwerk van het WiFi Accesspoint tot en met de internetverbinding en alle verbindingen die u als ondernemer met het netwerk én al uw locaties in contact brengt. Wij regelen de investeringen, het onderhoud en het beheer en controleren dat uw netwerk veilig, zonder risico’s en altijd up-to-date blijft. Zo voorkomt u onverwachte uitval en kosten.

Focus op uw business

Xillion levert u met NaaS ontzorging tegen een scherpe prijs. Wij verzorgen uw connectiviteit, zodat u zich kunt blijven focussen op uw business. Zo kunt u terug aan het werk mét de garantie dat alles veilig en naar behoren werkt.
Sinds 2002...
Bekijk onze cases!
Van een eenvoudige API-koppeling tot het opzetten van een compleet nieuwe ICT-infrastructuur: dankzij strategische inzet van techniek, ervaring en expertise ontwikkelen we al jaren succesvolle ICT-oplossingen.
Kan ik u helpen?
Jean Huveneers
Jean-contact

Adviesgesprek aanvragen