Internetverbindingen

Snel, veilig en stabiel internet

Tegenwoordig is een snelle, veilige en stabiele internetverbinding is voor ieder bedrijf noodzakelijk. Vooral nu er tegenwoordig veel wordt gewerkt in de cloud is een betrouwbare en snelle internetverbinding cruciaal voor de continuïteit. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige verbindingen en wij denken met u mee over de veiligheid en beschikbaarheid van een verbinding. Laat u daarom door ons adviseren.

Eenvoudige tot redundante oplossingen

We kunnen eenvoudige DSL of glasvezelverbindingen leveren. Maar site-to-site of VPN oplossing zijn ook mogelijk.

Geoptimaliseerde routes naar onze cloudplatformen en leveranciers

Met de grote platformen zoals Microsoft (Azure/365), Amazon, Google etc. hebben we directe verbindingen zodat uw aanvragen via de kortstmogelijke en snelste weg bij uw platform aankomt.

Verschillende technieken voor elke locatie

We werken met verschillende partner om zo op iedere locatie een optimale oplossing te kunnen bieden. DSL, Coax, Glasvezel, Radio en straalverbindingen behoren tot de mogelijkheden.

Points of Presence

We hebben POP’s in Amsterdam en Limburg. Op deze locaties kunnen we eenvoudig verbindingen realiseren naar andere partners of apparatuur van u hosten.
Sinds 2002...
Bekijk onze cases!
Van een eenvoudige API-koppeling tot het opzetten van een compleet nieuwe ICT-infrastructuur: dankzij strategische inzet van techniek, ervaring en expertise ontwikkelen we al jaren succesvolle ICT-oplossingen.
Kan ik u helpen?
Jean Huveneers
Jean-contact

Adviesgesprek aanvragen