Domeinregistratie & SSL

Uw online aanwezigheid: veilig en stabiel

ssl
Uw domeinnaam is een van de belangrijkste elementen van uw ICT-omgeving. Met de transformatie naar digitale communicatie, cloud computing en webshops is de beschikbaarheid, veiligheid en identiteit van uw domeinnaam van een steeds groter belang. Met Domeinregistratie & SSL regelen wij de registratie en DNS van de domeinnamen voor u.

Domein met een SSL-certificaat

Om communicatie via internet veilig te laten lopen zijn SSL certificaten essentieel. Wij kunnen het voor u meest geschikte SSL-certificaat aanvragen, leveren en indien gewenst ook installeren.

Hosting van domein van hoogwaardige kwaliteit

Voor de hosting van de domeinnamen hebben wij een kwalitatief zeer hoogwaardige DNS dienst opgezet met servers op meer dan twintig locaties wereldwijd en voldoende diversiteit in software om de maximale beschikbaar te kunnen halen.

Dagelijkse verifiëren wij de status van uw domeinnamen

Dagelijks controleren wij of de configuratie van uw domeinnaam klopt. Het komt vaker bij bedrijven voor dat een domeinnaam gekaapt wordt of simpelweg niet goed verbindt. Mocht dit het geval zijn, dan ondernemen wij direct actie.
Sinds 2002...
Bekijk onze cases!
Van een eenvoudige API-koppeling tot het opzetten van een compleet nieuwe ICT-infrastructuur: dankzij strategische inzet van techniek, ervaring en expertise ontwikkelen we al jaren succesvolle ICT-oplossingen.
Kan ik u helpen?
Jean Huveneers
Jean-contact

Adviesgesprek aanvragen