Business Telephony

Altijd en overal goed bereikbaar met Business Telephony

vast-mobiel
We werken steeds vaker op wisselende tijden en ook nog op verschillende locaties. Toch wilt u graag altijd bereikbaar zijn voor uw klanten, en als het even kan ook nog op één vast nummer. Of heeft u wellicht veel buitenlandse klanten en wilt u hen tegen lokaal tarief met u laten bellen. U wilt in ieder geval alles eraan doen om er te zijn voor uw klanten. Met Business Telephony is dit mogelijk. Zo bent u altijd goed bereikbaar op uw vaste en/of mobiele nummer.

Vast Mobiel Integratie

Vast Mobiel Integratie biedt u de mogelijkheid om vaste en mobiele telefonie volledig te integreren en samen te brengen in één telefonieomgeving. Zo kunt u, waar u ook bent, bereikbaar zijn op uw vaste nummer.

Voldoende mogelijkheden

Met Business Telephony heeft u een scala aan configuratiemogelijkheden. Bent u even niet in de gelegenheid om uw telefoon op te nemen, geen probleem. Van doorschakeling en voicemail, tot geavanceerde keuze menu’s. Eenvoudig in te stellen via een app op uw telefoon of via het webportaal.

CRM-integratie

Integreer uw telefooncentrale met uw CRM- of ERP-pakket. Met CRM-integratie start u eenvoudig een gesprek vanuit uw CRM-systeem en heeft u alle informatie bij de hand. Dit maakt het werken toch net iets makkelijker.
Sinds 2002...
Bekijk onze cases!
Van een eenvoudige API-koppeling tot het opzetten van een compleet nieuwe ICT-infrastructuur: dankzij strategische inzet van techniek, ervaring en expertise ontwikkelen we al jaren succesvolle ICT-oplossingen.
Kan ik u helpen?
Jean Huveneers
Jean-contact

Adviesgesprek aanvragen