Business Infrastructure

Infrastructuur waarop u uw bedrijf kunt bouwen

Met Business Infrastructure kunt u reken- en opslagcapaciteit al naar uw behoefte flexibel afnemen. Dit kan van tijdelijke aard zijn om pieken binnen uw omgeving op te vangen. Maar het kan ook een structurele uitbesteding betreffen. U hoeft dan niet meer om te kijken naar de apparatuur waar uw omgeving op draait.

Op maat gesneden hostingoplossing

Business Infrastructure kan volledig naar de wensen en eisen van uw organisatie ingericht worden zodat u precies krijgt wat u nodig heeft én nooit te veel betaald. Ook kunnen specificaties van uw omgeving altijd aangepast worden aan de behoefte van het moment.

Geleverd vanuit Nederlandse datacenters

Business Infrastructure wordt geleverd vanuit Nederlandse datacenters. Dit zorgt ervoor dat uw data dichtbij huis verwerkt wordt maar ook dat u er vanuit kunt gaan dat uw data altijd veilig is.

Hoge beschikbaarheid

Business Infrastructure wordt geleverd vanuit drie verschillende datacenters waarvan twee in Amsterdam (Equinix) en een in Maastricht-Airport (Engie). Deze datacenters hebben tier 3+ beveiliging wat betekend de elektrische circuits, koeling en netwerk volledig redundant zijn. Deze architectuur kan de meest ernstige technische incidenten weerstaan.

Goede netwerkbeveiliging

Door het gebruik van de laatste technieken en next-generation firewall-oplossingen, is uw data altijd optimaal beschermd tegen ongewenste indringers.
Sinds 2002...
Bekijk onze cases!
Van een eenvoudige API-koppeling tot het opzetten van een compleet nieuwe ICT-infrastructuur: dankzij strategische inzet van techniek, ervaring en expertise ontwikkelen we al jaren succesvolle ICT-oplossingen.
Kan ik u helpen?
Jean Huveneers
Jean-contact

Adviesgesprek aanvragen