Business Desktop

Altijd en overal toegang tot uw bedrijfsdata en applicaties

We werken steeds meer op wisselende tijdstippen en verschillende locaties. Soms wilt u vanuit thuis toch nog even iets nakijken. Op een ander moment wilt u bij de klant die presentatie van uw collega laten zien. Met Business Desktop faciliteren wij uw bedrijf door het leveren van een volledig beheerde ict-werkomgeving vanuit de cloud.

Altijd en overal beschikbaar

U kunt op uw werkomgeving inloggen waar en wanneer u dat wilt. Business Desktop is opgebouwd met soft- en hardware van hoogwaardige leveranciers en marktleiders.

Oude en vertrouwde applicaties beschikbaar in de cloud

Heeft u nog oude applicaties waar u graag mee werkt en zijn deze niet beschikbaar via internet? Wij kunnen ook uw ‘oudere’ programma’s installeren op uw Business Desktop zodat u deze ook altijd en overal kunt gebruiken.

Standaard goed beveiligd

Geen zorgen meer over uw beveiliging. Wij zorgen ervoor dat uw werkomgeving standaard goed beveiligd is door gebruik te maken van de nieuwste beveiligingstechnieken. Hiervoor tellen wij geen meerkosten.
Sinds 2002...
Bekijk onze cases!
Van een eenvoudige API-koppeling tot het opzetten van een compleet nieuwe ICT-infrastructuur: dankzij strategische inzet van techniek, ervaring en expertise ontwikkelen we al jaren succesvolle ICT-oplossingen.
Kan ik u helpen?
Jean Huveneers
Jean-contact

Adviesgesprek aanvragen