Organisaties worden steeds meer afhankelijk van automatisering. Een innovatieve aanpak van de automatisering zorgt er aan de ene kant voor dat organisaties zich sneller kunnen ontwikkelen en voordelen kunnen behalen ten opzichte van hun concurrenten. Aan de andere kant is een verregaande mate van automatisering een risico omdat de afhankelijkheid erg groot kan worden.

Wij kunnen u helpen de juiste keuzes te maken uit het grote scala aan beschikbare technieken en oplossingen. Dat doen wij niet door ons alleen op de nieuwste en mooiste technische oplossingen te richten, maar door met u na te denken over het gehele (bedrijfs-)proces.

Beveiliging

Een belangrijk aandachtspunt, dat nog te vaak onderbelicht blijft, is de beveiliging van de ICT infrastructuur. Steeds meer bedrijven maken hun applicaties beschikbaar naar de buitenwereld om zo medewerkers onderweg, thuiswerkers en 3e partijen toegang tot deze applicaties te verschaffen. Dit is uiteraard niet zonder risico’s. Ook binnen het bedrijfspand loeren allerlei gevaren zoals met virussen en spyware besmette usb-sticks en laptops, maar ook onbeperkte internettoegang en menselijke fouten. Als wij over beveiliging praten, dan praten wij over het hele spectrum aan gevaren die de beschikbaarheid van uw ICT systemen kunnen verlagen, van hardwarestoring tot en met doelgerichte inbraakpogingen. Beveiliging van uw ICT infrastructuur is daarom altijd onderdeel van onze advies- en consultancy trajecten, want beveiliging werkt pas optimaal als deze als integraal onderdeel van het ontwerp van uw ICT-infrastructuur is meegenomen.

Diensten

Beveiligingsoplossingen die wij standaard in ons portfolio hebben bestaan onder andere uit:

  • firewalls
  • anti-virus dienst
  • anti-spam dienst
  • one-time password oplossingen
  • (online) back-up dienst
  • uitwijkfaciliteiten