|  GEOPEND: Ma - Vr 7.30 - 17.30        |  Mauritslaan 77A, 6161HS Geleen        |  CONTACT: +31 (0)43 365 92 44

Advies & Consultancy

Automatisering is niet meer weg te denken uit de bedrijfsvoering anno nu. Om als organisatie sneller te ontwikkelen, voortdurend uw voordeel te behalen uit de nieuwste technologieën en bedrijfsprocessen constant te optimaliseren, is gedegen ICT-advies absolute noodzaak.
Het slimmer indelen en beveiligen van uw (huidige) ICT-infrastructuur zorgt ervoor dat uw organisatie beter bestand is tegen de steeds veranderende omstandigheden.

De ICT-adviseurs van Xillion hebben de know-how en ervaring in huis om voor u de juiste keuzes te maken binnen het grote scala aan beschikbare technieken en oplossingen. Dat doen wij niet door ons alleen te richten op de nieuwste en mooiste technische oplossingen, maar door met u na te denken over het gehele (bedrijfs-)proces.

Wij bieden drie adviestrajecten:

Heeft u het idee dat uw ICT-netwerk beter ingericht kan worden en bent u benieuwd welke verbeteringsmogelijkheden wij zien?
Met onze Quickscan maken wij snel inzichtelijk waar u op termijn op vooruit kunt gaan.

Is uw ICT-systeem professioneel ingericht maar loopt het hier en daar toch nog niet zoals u wilt?
Wij voorzien u graag van een eerlijke en onafhankelijke second-opinion, waarbij we bekijken welke onderdelen of processen anders ingericht zouden kunnen worden.

Wij streven naar een langdurige samenwerking met onze klanten.
Niet alleen omdat dit prettig werkt, maar vooral omdat we op deze manier echt structurele toegevoegde waarde kunnen bieden.
Door samen na te denken over uw gehele bedrijfsproces, komen wij tot een gedegen ICT-plan waar we jaren mee vooruit kunnen.

Wist u dat…
het online beschikbaar maken van gegevens voor medewerkers en derde partijen niet zonder risico’s is? De beveiliging van ICT-infrastructuren blijft vaak onderbelicht. Binnen de advies- en consultancy trajecten van Xillion is veiligheid een van de topprioriteiten. Beveiliging werkt immers pas optimaal, wanneer het een integraal onderdeel is van uw ICT-systeem en bedrijfsprocessen.

Wij bieden standaard de volgende beveiligingsoplossingen: firewalls | antivirus diensten | spamfilters | ‘one-time password’ oplossingen | (online) back-up diensten | uitwijkfaciliteiten

Meer weten over Xillion? Of wilt u ook dat uw ICT voor u gaat werken?