Rd4-case

Xillion neemt ICT-omgeving van Rd4 in beheer

Rd4 maakt voor haar bedrijfsprocessen gebruik van vergaande automatisering in de vorm van een groot aantal applicaties en integraties die ze met hun eigen applicatiebeheerder en helpdesk beschikbaar stellen aan de medewerkers en klanten. Rd4 was voor het beheer van de automatisering en de nodige infrastructuur opzoek naar een partner die hen hierin kan ontzorgen en pragmatisch mee kan denken in de uitdagingen die op hun weg komen. In Xillion heeft Rd4 deze partner gevonden.


Over de samenwerking

Wij gaan de eerste lijn support van Rd4 ondersteunen. Dit houdt in dat wij de support van Rd4 ontzorgen op het gebied van het netwerk, de server en opslag. Met technisch beheer en monitoring zijn wij in staat om incidenten voortijdig op te sporen en op te lossen. Overige incidenten worden aan ons gerapporteerd en zo doende opgepakt met het oog op een snelle en functionele oplossing. Hierdoor kan Rd4 zich op hun bedrijfsprocessen concentreren en daarbij vertrouwen op een stabiele ICT infrastructuur.

Rd4-logo

Over Rd4

Reinigingsdiensten Rd4 verzorgt de inzameling en verwerking van afvalstromen voor de gemeenten Brunssum, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Simpelveld, Vaals en Voerendaal. Daarnaast beheert Rd4 de milieuparken in dezelfde gemeenten, verzorgt het de straatreiniging, transport, kringloopactiviteiten en gladheidbestrijding. Verder adviseert Rd4 de gemeenten voor hun afvalbeleid. Voor Rd4 staat uitstekende dienstverlening richting de burgers en bedrijfsklanten centraal.

Website

Adviesgesprek aanvragen