Therapiecentrum Beek

Tien jaar automatisering bij Therapiecentrum Beek

“Tien jaar geleden begonnen wij met het automatiseren van onze praktijk en zijn wij in de tussentijd ook van werkomgeving veranderd. Xillion hielp ons hier uitstekend bij en we zijn nog steeds tevreden klant.”
Patrick Voncken - directeur en praktijkhouder

Als bedrijf in de zorg is beschikbaarheid en bescherming van (persoonlijke) data steeds belangrijker. Dit hebben wij de afgelopen tien jaar op basis van onze clouddiensten met veel plezier voor Therapiecentrum Beek verzorgd. Zo groeide de werkplekken van Therapiecentrum Beek van een klein aantal pc’s uit naar twaalf werkplekken.


“Tien jaar geleden begonnen wij met het automatiseren van onze praktijk en zijn wij in de tussentijd ook van werkomgeving veranderd. Xillion hielp ons hier uitstekend bij en we zijn nog steeds tevreden klant. Wat mij vooral bij is gebleven, is het snelle handelen van Xillion. Nadat er bij ons was ingebroken en wij zonder spullen zaten, zorgde Xillion binnen twee uur tijd voor tijdelijke werkplekken zodat we gewoon konden doorwerken. Dat vind ik echt geweldige service” (Patrick Voncken).

Therapie-Centrum-Beek-logo
Over Therapiecentrum Beek
In Therapie Centrum Beek is een diversiteit aan professionals gevestigd, welke allen diensten verlenen op het gebied van gezondheidszorg.
Website
https://www.therapiecentrum-beek.nl

Adviesgesprek aanvragen