tpgroep

Ook de Thijssen Pieters Groep kiest weer voor de diensten van Xillion ICT Solutions

Sinds meerdere jaren leveren wij naar tevredenheid verschillende diensten aan de Thijssen Pieters Groep. Waar er in het begin van de samenwerking nog volledig lokaal werd gewerkt, is er gaandeweg steeds meer overgestapt naar de Clouddiensten van Xillion. Zo hebben wij begin dit jaar onze prettige samenwerking weer mogen continueren in de vorm van een opdracht voor het vernieuwen van de gehele omgeving. Ook hierbij is er weer een stap richting de cloud gezet in de vorm van onze Business Mail-dienst.


We zijn er trots op dat we de komende jaren weer de sparringspartner mogen zijn voor de Thijssen Pieters Groep.

“Vlekkeloze implementatie van de nieuwe IT-omgeving door de mensen van Xillion. Innovatief, meedenkend en sturend in het gehele proces, vooral op het gebied van databeveiliging. Waarborgen van gemaakte afspraken en nazorg.”
Evert Thijssen - Directeur
Thijssen-Pieters-Groep-logo

Over Thijssen Pieters Groep

Boekhouder, belastingconsulent, administratiekantoor… Thijssen Pieters Groep is eigenlijk alles in één! Thijssen Pieters zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft maken over uw administratieve en belastingtechnische zaken. Dit doen ze goed en efficiënt. Het uitgebreide en zeer ervaren team biedt namelijk continuïteit in de dienstverlening zelf én vooral in de kwaliteit ervan. Die kwaliteit blijkt onder meer uit het lidmaatschap van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB).

Website

Adviesgesprek aanvragen