Nexwork-highlight

Nexwork en Xillion continueren samenwerking

Voor de domeinregistratie, ssl-certificaten en hosting werkt Nexwork met onze oplossingen. Deels op basis van dedicated (virtuele) servers op onze platformen in Amsterdam en Maastricht. Maar er wordt ook steeds vaker gebruik gemaakt van onze nieuwe Shared Webhosting-dienst. Afhankelijk van het ontwikkelde platform voor de klant bieden wij de passende hosting oplossing. Daarbij houden we rekening met de benodigde performance, beveiliging en het beschikbare budget. Zowel voor de kleine presentatie sites als de grote projecten leveren we passende oplossingen.


“Zo’n 15 jaar geleden hebben we de hostingdienstverlening vanuit Nexwork overgedragen aan Xillion. We zijn samen in de online wereld echt gegroeid, omdat onze dienstverlening elkaar versterkt. Een sterk punt van Xillion is hun vermogen mee te denken bij complexe vraagstukken. Het contact is persoonlijk en je spreekt direct de juiste mensen. Iets wat bij andere partijen vaak een bottleneck is. En wat ik écht een succesverhaal vindt? Dat wij al 15 jaar een zakelijke relatie onderhouden die gebaseerd is op vertrouwen. Nog steeds dagen wij elkaar op technisch vlak uit om de klant zo optimaal mogelijk te bedienen.” (Erwin Penders).

''Een sterk punt van Xillion is hun vermogen mee te denken bij complexe vraagstukken. Het contact is persoonlijk en je spreekt direct de juiste mensen.''
Erwin Penders - Senior Consultant
Nexwork-logo

Over Nexwork

Online bureau Nexwork richt zich op middelgrote bedrijven die het belang zien van digitale verandering en daarom hun eigen digitale communicatie kanalen excellent willen inrichten. Vanuit de vestigingen Eindhoven en Maastricht ontwikkelt, activeert, beheert en optimaliseert Nexwork online platforms, apps en online campagnes. Innovatieve en geïntegreerde communicatieoplossingen, die leiden tot maximale betrokkenheid bij de doelgroep van hun klanten. Nexwork is een onderdeel van Zandbeek Communication Group, the agency for engagement.

Website

Adviesgesprek aanvragen