Maastricht-Aachen-Airport-landt-bij-Xillion-ICT-2

Maastricht Aachen Airport landt bij Xillion

Maastricht Aachen Airport zocht een lokale partij die pragmatisch sámen de vernieuwing en het beheer van de ICT-omgeving kon gaan aanpakken. De kennis, kunde en werkwijze van Xillion sloten aan op die behoeften. Sinds 1 juni 2020 vervullen we op basis van onze standaard diensten eerste en tweede lijns ondersteuning van de volledige ICT-omgeving. Samen gaan we werken aan het vernieuwen en verder professionaliseren van de ICT-omgeving om MAA gereed te maken voor de toekomst.

''Met Xillion hebben we een partner aan onze zijde waarmee we op ooghoogte kunnen sparren en stappen kunnen zetten. De korte lijntjes en de deskundigheid geven ons het vertrouwen dat dit helemaal goed gaat komen.''
Ruud Willems - Head of Finance & IT
Logo-Maastricht-Aachen-Airport

Over Maastricht Aachen Airport

Opgericht in 1945 als steunvliegveld voor de geallieerden is Maastricht Aachen Airport vandaag de dag de enige Nederlandse regionale luchthaven van nationaal belang waar passagiers én vracht wordt vervoerd. De strategische ligging in het hart van de Euregio en de oorsprong als steunvliegveld, maken de luchthaven tot wat het is: een compacte, overzichtelijke luchthaven van en voor Limburg. Maastricht Aachen Airport wordt verder ook gebruikt voor ‘maatschappelijk relevant verkeer’, zoals ambulancevluchten, privéverkeer en maintenance (onderhoudsvluchten voor de maintenancebedrijven op de luchthaven).

Website

Adviesgesprek aanvragen