Foto-Samco

Een succesvol consultancy traject omgezet in een langdurige relatie

Na het uitvoeren van een succesvol consultancy traject hebben wij een prettige en langdurige relatie kunnen opbouwen met Samco Aircraft Maintenance. Door het consultancy traject konden wij laten zien dat we door onze jaren lange ervaring in staat zijn om de behoeften van Samco te vertalen naar op maat gemaakte ICT-oplossingen. In het geval van Samco was er een duidelijke behoefte aan maatwerk in plaats van standaard (cloud)diensten.


“Omdat het netwerk in onze organisatie niet op orde was, besloten we een derde partij in te schakelen. Xillion scande onze ICT-infrastructuur en werkte dit uit in een rapport met duidelijke verbeterpunten. Dit deed ons besluiten definitief met hen in zee te gaan. Xillion zette het plan vervolgens in gang en vernieuwde een groot deel van onze infrastructuur. Ondanks dat Xillion misschien een kleiner bedrijf is, streeft het ernaar om een zo breed mogelijk scala aan diensten aan te bieden. Regelmatig worden we door andere partijen benaderd, maar we zien absoluut geen reden om bij Xillion weg te gaan!” (Erik Blaauwbroek).

''Xillion scande onze ICT-infrastructuur en werkte dit uit in een rapport met duidelijke verbeterpunten. Dit deed ons besluiten definitief met hen in zee te gaan.''
Erik Blaauwbroek - Hoofd ICT
Samco-Aircraft-Maintenance-logo

Over Samco Aircraft Maintenance

SAMCO Aircraft Maintenance, opgericht in 1987, is een onafhankelijke externe onderhoudsleverancier voor een compleet assortiment turboprop-, regionale jet- en narrow-body-vliegtuigen. SAMCO is een professionele organisatie, ondersteund door jarenlange ervaring met toegewijd, goed opgeleid personeel en is in staat om consistente, hoogwaardige service en kosteneffectieve onderhoudsoplossingen aan haar klanten te leveren, terwijl tegelijkertijd de hoogste niveaus van punctualiteit en veiligheid worden gehandhaafd .

Website

Adviesgesprek aanvragen